
Confit de canard is (Zuid-Franse) eend, eerst aangebraden, daarna in gesmolten ganzenvet gedompeld en verpakt in pot of blik Confit is soms ook een combinatie van eend, gans, ander gevogelte en stukken varkensvlees of haarwild Het is een uitstekende manier om vlees buiten de koelkast om te bewaren Verwarm de inhoud simpelweg met zoveel vet als je z...
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcc.html

Confit de canard is (Zuid-Franse) eend, eerst aangebraden, daarna in gesmolten ganzenvet gedompeld en verpakt in pot of blik Confit is soms ook een combinatie van eend, gans, ander gevogelte en stukken varkensvlees of haarwild Het is een uitstekende manier om vlees buiten de koelkast om te bewaren Verwarm de inhoud simpelweg met zoveel vet als je z...
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcc.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.